• Martine Sophie

  27

  Skjønnhetstipsene du ikke har tenkt på

  • Publisert 01.08.2014 klokka 16:30
  • Kategori: Skjønnhet

  Kom nettopp over en artikkel med noen helt geniale og uvanlige skjønnhetstips man kanskje ikke tenker på. Jeg tenkte jeg skulle teste ut noen av disse, og ville derfor dele disse tipsene med dere, men har lagt til min egen vri og noen egne tips også. Den originale artikkelen kan dere finne her

  NR.1 - VARM OPP VIPPETANGEN I BH'EN

  Jepp, du leste riktig. Om du legger vippetangen noen minutter i bh'en eller varmer den noen sekunder med en hårføner (passer perfekt om du har litt dårlig tid) skal den krølle vippene dine både lettere og bedre.

  NR.2 - PUDRE LEPPESTIFTEN PÅ PLASS

  Mange vet kanskje at det lønner seg og legge f.eks. et tørk av toalettpapir mellom leppene og knipe de sammen, slik at litt av leppestiften smitter over på papiret. Dette gir leppene en mer naturlig look. Et annet tips, er og legge et tørk foran leppene og pudre med gjennomsiktig pudder over. Dette skal gjøre at leppestiften fester seg bedre til leppene og du slipper at den gnis utover eller fester seg til tennene.

   NR. 3 - HVORDAN LEGGE CONCEALER?

  Dette er noe jeg personlig har syntes vært veldig vanskelig, siden det er forskjellige måter som passer forskjellige hudtyper osv. Jeg har for eksempel alltid slitt med blå ringer under øynene og ofte litt poser. Da er det lurt og legge concealeren som en trekant under øynene, fyll med litt mer concealer om det trengs og klem det forsiktig utover, pass på å ikke gni det utover. Helst bruk en børste også. 

  Edit: Fikk en kommentar fra en leser med et godt tips - Eg godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (Svamp) det har blitt en reddning for meg og syness det er enda enklere enn sminke børste da jeg føler det ofte ender med at jeg drar alt rundt :P - bloggen hennes finner dere her  NR.4 - TØRRSJAMPO

  Mange jenter er veldig opptatt av håret sitt, inkludert meg selv. Det finnes mange tips for å skåne håret fra og bli tørt frissete. Mange gjør den feilen at de dusjer håret altfor ofte med sjampo og balsam, noe som fort kan ødelegge håret. Faktisk, i følge  Isabell S. Calderon, daglig leder hos Hendrix Hair på Frogner, trenger man ikke dusje håret mer enn én gang i uken. Personlig foretrekker jeg og dusje håret er enn det, men om man har litt dårlig tid en dag, kan man i stedet bruke tørrsjampo. Finner man den riktige tørrsjampoen ser håret nyvasket og bra ut, man sparer tid og ikke minst; det skåner både hår og hodebunn. 

  Hvis du er en av dem som sliter med flatt hår, kan du f.eks. spraye litt tørrsjampo i håret før du legger deg. Når man beveger og gnir seg opp mot puten når man sover, gjør dette at man våkner opp med volum i håret og du har heller ikke de typiske hvite flekkene i hodebunnen etter sprayen. 
  NR 5. - FYLDIGE OG LENGRE VIPPER

  Denne er kanskje ikke så ny, men for dere som ikke har hørt det før: babypudder  og mascara er mirakelmiksturen for fyldige vipper. De fleste jenter drømmer om fyldige, lange vipper for en sexy look, og ved hjelp av litt babypulver skal man få akkurat det. Legg et lag med mascara som vanlig og bruk en q-tips for å smøre litt babypulver utover vippene, fra rot til spiss. Før på nok et lag med mascara, og ta-daa - fyldige og lengre vipper.

  Et annet godt tips er å bruke et bankkort eller et annet slags kort til å dra opp og stramme øyelokket, slik at du kommer frem helt inn ved rota med børsten.

  NR. 6 - DOBBELSJEKK I BILSPEIL

  Når du er ferdigsminket om morningen, ta en dobbelsjekk i bilspeil eller lommespeilet når du går til bussen. I utelyset ser du mye tydeligere eventuelle feil du kan ha begått. Det er fort gjort å ikke se skjoller eller små hår som slapp unna pinsetten i det gule lyset på badet. 

  NR. 7 - NÅ ER STOPP MED NEGLELAKKSØL

  Er du akkurat som meg; elendig til å ta på neglelakk uten å søle på utsiden av neglene? Et genialt tips er å smøre litt leppepomade rundt neglene før du skal føre på neglelakken. Om du nå søler kan du bare dra det vekk med en q-tips på grunn av fettet i leppepomaden. Utrolig smart!

  NR. 8 - LEI AV MASCARA SOM TØRKER INN FOR FORT?

  Om mascaraen din har tørket, finnes det nå et triks for å gi den nytt liv. Kok opp litt vann og la mascaratuben stå i vannet i minst 5 minutter. Det varme vannet mykgjører mascaraen og vil også fjerne eventuelle klumper.

  __________________________________________________________________________________________________________

  Jeg har som sagt ikke fått prøvd alle disse tipsene, men har tenkt og få testet de ut i løpet av de neste ukene, og kan eventuelt holde dere oppdaterte, om det er interesse for det? Noen av tipsene har jeg kommet med personlig og har erfaring med fra før. 

  Prøvd noen av tipsene før? Har dere noen litt uvanlige skjønnhetstips?

  Ha en fin fredag videre ♥

  27 kommentarer

  Lisa Lillemoen

  01.08.2014 kl.17:04

  Så smarte tips, flere tips her jeg skal prøve :-)
  Så lurt ;) http://vanessali.blogg.no/

  Linn Overgaard

  01.08.2014 kl.17:40

  Så utrolig smart, spesielt den med neglelakken og mascaraen. Er nok nødt til å prøve ut de to :)

  NadineOlsen

  01.08.2014 kl.18:03

  Kjempe gode tips! Likte spessielt godt det med neglelakken da jeg alltid sliter med dette selv :P

  Eg godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (Svamp) det har blitt en reddning for meg og syness det er enda enklere enn sminke børste da jeg føler det ofte ender med at jeg drar alt rundt :P

  Ingvild Elvira

  01.08.2014 kl.18:15

  Veldig mange bra tips! Mye jeg ikke har tenkt på før som jeg nå skal teste ut! Herlig <3

  lisemariee

  01.08.2014 kl.18:22

  fine tips, må si jeg lo litt av det første, men må prøve det ut! God helg! :-D

  Ingrid

  01.08.2014 kl.18:25

  Så gode tips! Tenkte å legge ny neglelakk i kveld så da skal jeg teste med leppepomade :)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.18:35

  NadineOlsen: Ja, det kan være et mareritt til tider! Åh, det hørtes lurt ut :) da legger jeg det med i innlegget, om det er greit? :)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.18:36

  Ingvild Elvira: Så bra! Ble overrasket selv. Får bare satse på at det funker :)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.18:41

  lisemariee: Haha, ja det var litt artig. Blir spennende å se om det funker da :)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.18:44

  Ingrid: Ja, det må du gjøre :) du må gjerne si ifra om det funker også, om du gidder! Ha en fortsatt fin kveld :)

  Linn Margrethe- studentbloggen

  01.08.2014 kl.19:10

  det var mange gode tips! Tusen takk ;)

  NadineOlsen

  01.08.2014 kl.19:29

  Heilt greit det! :D

  Ingrid

  01.08.2014 kl.19:44

  Har testet det nå og det funket veldig bra :D

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.20:03

  Ingrid: Så bra! Takk for beskjed :D

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.20:07

  NadineOlsen: Da var det gjort, tusen takk! :)

  Jlb - Jannelb

  01.08.2014 kl.20:54

  Hvordan redigerte du bildet i speilet? Love it :-)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.21:08

  Jlb: Tok et bilde hvor jeg så i speilet og et hvor jeg så inn i kamera. Viktig og ta begge fra akkurat samme vinkel. Deretter redigerte jeg bare bildet hvor jeg ser inn i kamera over meg selv som ser inn i kamera, slik at det ser ut som om jeg ser på meg selv gjennom speilet :) litt vanskelig å forklare, man må nesten bare prøve seg litt fram i photoshop. Er ikke så veldig vanskelig når man setter seg inn i det! Tusen takk :)

  Maria Bergheim

  01.08.2014 kl.22:14

  Gode tips :-D

  Inger Marie

  01.08.2014 kl.22:41

  Kan jeg få låne de? Kommer selvfølgelig til å linke til bloggen din i det samme innlegget.

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.23:26

  Inger Marie: Selvfølgelig! Ikke noe problem :)

  sineaurora

  02.08.2014 kl.01:27

  helt utrolig mange gode tips, fikk mange nye ideer til hvordan ting kan gjøres heretter!

  Martine Sophie

  02.08.2014 kl.01:33

  sineaurora: Så bra!! Det er godt dere liker innlegget :)

  Aslaug

  03.08.2014 kl.01:50

  Kjempegode tips :)

  Tonje :)

  03.08.2014 kl.06:40

  Mange flotte tips! Men jeg ser ikke den med å legge concealer på hele den trekanten du har vist der. Man får vel ikke så store ringer. Det er ikke nødvendig å dekke et område som ikke trenger det, da sløser man også produkt...

  Martine Sophie

  03.08.2014 kl.14:01

  Tonje: Jeg skjønner godt hva du mener, men om du ser denne videoen, vil du høre hvorfor (som også forklart i innlegget) :)
  http://www.klikk.no/mote/kamille/article920268.ece
  Smarte :)

  Skriv en ny kommentar

  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits