• Martine Sophie

  8

  Dagens oppskrift

  • Publisert 01.08.2014 klokka 14:20
  • Kategori: Oppskrifter

  Her kommer oppskriften på gårsdagens måltid. Vi pleier alltid å lage mat til 4 personer, da blir vi som regel stappmette begge to, men denne gangen hadde det holdt leenge med 2 porsoner. Nå har vi jo en stor boks med restemat da, så er jo i grunn like greit. Da sparer vi litt penger også. Retten var nydelig, spesielt for meg som elsker grønnsaker, men om du er mer glad i kylling ville jeg tatt oppi et par fileter til.

  Dette trenger du:

  • 2 stk kyllingfilet i biter
  • 1-2 stk rødløk
  • 1 paprika 
  • ½ - 1 stk squash
  • 2 stk søtpotet
  • 2 stk tomater
  • 2-4 båter hvitløk
  • 1 glass ferdig sweet 'n sour
  • 1 ss tørket basilikum eller timian

  Dette var for 4 porsoner (+2 paprika).

  Dette gjør du:

  Sett ovnen på 200 grader. Skjær alle grønnsakene i biter og legg de i en ildfastform sammen med kyllingbitene. Hell sweet and sour- sausen over og bland godt. Strø over urter, salt og pepper, og sett inn i midten av ovnen. La de stå i 20-40 minutter, til kyllingen re gjennomstekt. Dette serveres med riss eller baguetter.


  Dette var en lettvint og nydelig rett med masse gode grønnsaker. Om det er noen grønnsaker du ikke liker er det lett og bytte disse ut med andre, eller rett og slett bare droppe de. 

  Har dere smakt retten før?

  8 kommentarer

  Nei, den har jeg ikke smakt før :)

  Nikita <3

  01.08.2014 kl.15:08

  Namm :D

  Ingrid

  01.08.2014 kl.15:15

  Det ser kjempegodt ut! Har ikke smakt det før

  Kristin

  01.08.2014 kl.15:18

  Det så utrolig godt ut! Har ikke smakt sånn før- spiser ikke kylling fordi jeg er vegetarianer, men tror dette er godt uten kylling også :-D

  Ha en flott fredag! :-)

  Lillemor

  01.08.2014 kl.16:21

  Dette er nok en god ovnsrett - og jeg liker alt jeg slipper å stå å røre i :-) Søtpotet er jo noe som er inn nå ser jeg, men hvordan smaker den?

  Anja Karoline

  01.08.2014 kl.16:21

  åå dette så nydelig ut!

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.16:28

  Lillemor: Haha, helt enig! Ja, jeg har faktisk ikke smakt søtpotet før for et par uker siden, men jeg synes det er veldig godt. Hvordan det smaker er litt vanskelig å si, men det er ikke det samme som vanlig poteter. Man kjenner de er i slekt, men er litt annerledes i både smak og konsistens. Jeg anbefaler virkelig å prøve den - i for eksempel en rotfruktgrateng - nydelig! :)

  Martine Sophie

  01.08.2014 kl.16:29

  Kristin: Ja, du skal ikke se bort i fra det! Det er jo utrolig mange gode grønnsaker, og er vel for så vidt nesten det samme som ratatouille :) tusen takk, og i like måte! kos deg masse :)

  Skriv en ny kommentar

  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits