• Martine Sophie

  32

  Back to school - fyll sminkepungen billig

  //Affiliate

  Hei kjære leser! ♥

  Jeg vet det er mange av leserne mine som er veldig opptatt av sminke, og som likte godt innlegget jeg la ut om hverdagssminken min. Derfor tenkte jeg og anbefale favorittsminken min, som jeg også nevnte i sminke-innlegget; makeupmekka.

  Denne sminken er utrolig god til min hud og holder hele dagen. Sminken verken drysser eller skjoller, og det beste av alt - den er superbillig. De har hele tiden masse gode tilbud, salg osv, noe som passer oss studenter veldig godt. De har et stort utvalg med kjempegode produkter. Nå som skolen snart begynner for de fleste, er det jo alltids greit og få fylt opp sminkepungen.

  Trykk på bildene for å komme til tilbudene  Sjekk de prisene da!
  Det som også er så greit, er at de som regel har "try me"-produkter, hvor du får et produkt helt gratis. Dette gjør de for at du skal tørre å teste ut de fantastiske produktene dems. Ikke dumt.

  Har du prøvd makeupmekka før? Hva synes du om de? ♥

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits