• Martine Sophie

  26

  Vinneren av linkerunden

  • Publisert 06.08.2014 klokka 17:06
  • Kategori: Blogg

  Jeg må bare beklage at det tok lenger tid enn forventet, men nå har jeg endelig trukket vinneren. Det var kjempe mange fine og gode blogger, men til slutt måtte det bli kun to.


  Emilie er en superherlig moteblogger som har en blogg proppet med sminke, mote og skjønnhetsinspirasjon. Denne bloggen er virkelig verdt og ta en titt på (trykk på bildet). 


  Janne sin blogg er perfekt for deg som liker en blogg med masse inspirasjon, variasjon og nydelige bilder. I tillegg til dette skriver hun også utrolig bra og legger mye arbeid i bloggen sin. 

  Gratulerer til de to herlige bloggerne - og til dere som dessverre ikke vant, fortvil ikke! Det kommer nok en linkerunde til snart, og da er det bare å melde seg på igjen! Som sagt: det var et vanskelig valg. Når det er sagt kommer det også en konkurranse i løpet av kveldingen, så da er det bare å følge med! Ha en fin dag videre, så lenge ♥

  24

  Vil du bli linket?

  • Publisert 03.08.2014 klokka 15:59
  • Kategori: Blogg

  Det er ikke alltid jeg har sjanse til å lese alle bloggene til leserne mine, men jeg vet det er mange dyktige og inspirerende blogger der ute - derfor tenkte jeg å ha en aldri så liten linkerunde.  Det eneste du trenger å gjøre, er å linke facebook-siden min her og kommentere dette innlegget. Dere må også gjerne dele innlegget på facebook eller deres blogg, men dette er valgfritt. Om dere ikke har egen blogg, eller leser en annen blogg som dere synes fortjener litt annerkjennelse - skriv gjerne ned den bloggen også. Masse lykke til!

  #konkurranse #link #blogg #premie #facebook

  Jeg velger ut 2 blogger til tirsdag

  Vil du bli linket? ♥ (husk kravene)

  12

  Hva vil en potensiell bloggleser lese om?

  • Publisert 26.07.2014 klokka 11:01
  • Kategori: Blogg

  Da var det på tide å begynne og blogge igjen. Nå er det vel et år siden jeg blogget sist og til slutt klarte jeg ikke dy meg lenger. Jeg bare klør i fingrene etter å begynne og skrive igjen, men problemet mitt er bare at jeg har verken kamera eller særlig mye ideer om hva jeg kan blogge om for tiden. Hverdagen er ikke akkurat spennende for tiden, ettersom jeg akkurat har flyttet til et nytt sted hvor jeg kun kjenner 1 person: samboeren min. Dette resulterer i lange dager med sol i hagen eller beina på bordet og dataen i fanget. 

  Derfor trenger jeg idéer! 

  Hva kunne du eller eventuelle blogglesere tenke seg å lese om, når det er begrenset med hverdagslige ting og finne på for tiden?   Follow my blog with Bloglovin

  - Martine Sophie ♥

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits