• Martine Sophie

  10

  Oppdatering: portrett

  • Publisert 06.08.2014 klokka 10:43
  • Kategori: Hverdag

  Nå er jeg tilbake på skolebenken, og i dag lærer vi mer om portrett tegning, ikke helt min sterkeste side. Må le litt av resultatet mitt, men overraskende bra til å være meg! Må jo si at jeg fikk litt hjelp av læreren, da! Nedenfor ser du resultatet mitt når jeg tegnet sidemannen og hun tegnet meg. Ser du hvem som er meg??


   

  Ellers kommer vinneren av linkerunden senere i dag, ettersom jeg ikke var i form i går, så det ble ikke gjort. Jeg har også en liten giveaway på gang, som kommer i løpet av dagen, så stay tuned.

  #konkurranse #giveaway #linkerunde #link #blogg

  9

  Oppdatering fra tegnekurs

  • Publisert 05.08.2014 klokka 00:23
  • Kategori: Hverdag

  I dag har jeg som sagt vært på første del av tegne-kurset. For dere som er interesserte, er dette et kurs i tegning, form og farge for studenter som skal begynne på Norges kreative høyskole og ikke har noe erfaring med tegning o.l fra før av. Det var veldig spennende, men også veldig basic - det vil si at det ble veldig mye repitisjon fra vgs, ettersom jeg gikk på medier og kommunikasjon.

  Det begynte med et mini-foredrag om farger og lys, og deretter en del malingsøvelser med de forskjellige fargene - primær-, sekundær- og tertiærfargene. Her ser dere litt bilder fra øvelsene:  Her skulle vi klippe ut noen farger vi likte (de små firkantene) og mikse nøyaktig lik farge av primærfargene (gul, blå, rød) + hvitt. Det var faktisk mye vanskeligere enn man skulle ha trodd.  Har du vært på tegnekurs før? Er det noe du kunne tenkt deg? 

  16

  Sneakpeak

  • Publisert 03.08.2014 klokka 21:51
  • Kategori: Hverdag

  Nå sitter jeg og holder på med sminke-innlegget til dere, som jeg regner med at vil komme ut i morgen tidlig en gang. Straks skal jeg hoppe i dusjen, og ha en aldri så liten søndags-spa for meg selv, for jeg hopper til køys og gjør meg klar til den "store" dagen i morgen. Har også en linkerunde på gang, om du ikke har fått med deg det - den finner du HER


  Ha en fin kveld videre kjære leser, god natt! ♥

  35

  Morgenstund har gull i munn

  • Publisert 03.08.2014 klokka 09:37
  • Kategori: Hverdag

  Jeg lurer på hvor mange ganger den overskriften har blitt brukt på forskjellige blogger? Haha.. men det ligger jo noe i det, gjør det ikke? Selv om det er ufattelig deilig å sove lenge, ligge å dra seg i senga til det nærmer seg ettermiddagen, er det fortsatt ingenting som slår det å stå opp tidlig, ta seg en kopp kaffe og surfe litt på nettet. Det er en spesiell atmosphære om morningen når man sitter i stuen helt alene med kaffekoppen, kanskje leser litt nyheter, blogger, osv. Det er så rolig, så lyst. Spesielt deilig er det faktisk om man sitter helt alene.   Hva synes du om morningene? Er du enig? 

  Ha en strålende dag ♥

  12

  En herlig avslutning på en fin dag

  • Publisert 01.08.2014 klokka 23:24
  • Kategori: Hverdag

  Har du hatt en fin dag? ♥

  18

  En av mine favorittretter

  • Publisert 31.07.2014 klokka 00:03
  • Kategori: Hverdag

  I kveld har en av favorittrettene mine: bakt potet. Etter jeg var i England for noen år siden ble jeg helt hekta på "jacked potato", og nå var det på tide og ha det igjen. Mmm, så nydelig det var! Ettersom vi aldri hadde det da jeg bodde hjemme, og jeg selvfølgelig ikke fikk ha med en finger i spillet, så har det ikke blitt bakt potet på en god stund. Nå kommer det definitivt til å bli litt oftere.  Nå skal vi se litt mer supernatural før det er kvelden. Ha en fin kveld videre ♥

  Hva er deres favorittmat?

  17

  Innkjøp - materialer til tegnekurs

  • Publisert 30.07.2014 klokka 18:46
  • Kategori: Hverdag

  Da har jeg fått handlet inn det meste av det jeg trenger til tegning, form og farge- kurset som begynner allerede til mandag. Jeg har jo null erfaring innenfor tegning, så var litt usikker på hva jeg skulle se etter, men satser på at jeg har kjøpt riktig ting. 

  Jeg kjenner jeg har litt blannede følelser med tanke på studiene. Planen min var jo egentlig og ta et friår, nyte livet, reise masse og bare få et avbrekk. Jeg var jo så skolelei, at det er et under at jeg faktisk har klart å gjennomføre. Og deilig er det!! Likevel ble det 3 nye år med skole på meg. Akkurat nå, så ser jeg bare veldig positivt på det. Jeg gleder meg til å lære meg masse nytt og jobbe med ting jeg interesserer meg for, ikke minst, og også til å møte og bli kjent med nye mennesker. Det er jo litt kjedelig og komme til en ny plass hvor man ikke kjenner noen eller har noen og henge med.
   Det eneste som mangler nå er blekk. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det? Helst i butikk.

  Da er det vel bare og glede seg til mandagen. Spennende blir det, i hvert fall. Etter uka med tegnekurs, er vi pakket og klar for Spania i en uke. Åh, så deilig det skal bli! Ha en fin kveld videre, kjære leser♥

  6

  Late dager

  • Publisert 29.07.2014 klokka 16:12
  • Kategori: Hverdag

  I dag startet vi dagen med nydelig cowboyfrokost og litt supernatural til maten. Har blitt late dager i det siste, men får gjøre det beste ut av latskapen; bli brune og enda mer late. I kveld venter en nydelig middag og så blir det nok bare kos her hjemme. I morgen går turen til byen for og skaffe litt saker og ting til skolestart. Kjenner ferieukene bare har rast av gårde, med tanke på at jeg allerede starter studiehverdagen til mandag. Til tross for latskapen og de herlige feriedagene, kjenner jeg at jeg gleder meg til en ny start og det å få kommet i gang med studiene. 

  Kommer noen antrekksbilder senere og muligens en oppskrift, om noen er interesserte?? 

  Ha en fortsatt fin dag, alle flotte lesere♥

  1

  Storrengjøring

  • Publisert 28.07.2014 klokka 17:10
  • Kategori: Hverdag

  I går hadde vi storrengjøring i leiligheten, og det var fantastisk godt å ha en skinnende ren leilighet igjen. Nå står det litt ærrender som ukeshandling, ukesmeny og klesbretting for tur og deretter skal jeg bare slappe av resten av dagen med tvkos og god mat. 


  Hva er deres planer i dag?

  - Martine Sophie ♥

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits