• Martine Sophie

  40

  Bilder av leiligheten

  • Publisert 02.08.2014 klokka 18:25
  • Kategori: Interiør

  Jeg fikk et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne legge ut bilder av leiligheten, så da tok jeg noen bilder og la sammen et lite innlegg. Blir ikke så bra bilder som ønsket, siden jeg bare har ipaden og knipse med for tiden, men det får gå foreløpig. 

  Her er litt av kjøkkenet våres. Har endel mer skapplass og kombiskap, men det ble det ikke noe bra bilde av. Under ser dere månedsplanen vi har hengende på kjøleskapet, som er helt genial for å skrive opp små notiser, klistre på lapper osv :)  Her er sofrakroken min  Og resten er kjærestens. Urettferdig, eller hva??

  Her er mitt lille hobbyhjørne.

  Må bare nok en gang beklage bildekvaliteten, og får håpe jeg snart får fatt i et kamera, så det kan bli litt gøyere å vise dere ting. 

  Som dere ser er ikke leiligheten særlig stor, men passer perfekt for oss to. Vi har også et lite bad og et lite soverom, men det var så bomba nå, at det får vi ta en annen gang heller. Det er for så vidt ikke så spennende heller. Håper dette var en grei oversikt :)

  Ha en fin kveld videre, kjære leser ♥

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits