• Martine Sophie

  41

  Dagens

  Topp - Goddiva // Skjørt - Nelly // Sko - Sheinside

  Nå satt jeg meg endelig ned i sofaen etter å ha vasket og ryddet hele leiligheten sammen med kjæresten. Utrolig deilig å ha gjort det, slik at vi kan komme hjem til en skinnende ren leilighet om en ukes tid. Nå blir det bare noen spisoder med breaking bad før jeg må pakke ferdig. Kan nesten ikke vente med å reise, kjenner det skal bli godt å komme litt bort før jeg begynner på skolen.

  Hva har du gjort i dag? ♥


  Minner også på konkurransen du finner her

  38

  Dagens

  Merker dagene er litt korte når jeg plutselig sitter 6 timer på skolebenken, og starter ikke dagen ordentlig før jeg kommer hjem. Føles som om jeg kommer hjem, spiser og så må jeg legge meg igjen. Derfor har jeg heller ikke gjort så mye i dag, annet enn å lage en nydelig middag - mat smaker tusen ganger bedre når man er sliten - og slappet av med de siste episodene av pretty little liars. Tok meg en powernap og nå sitter jeg og knasker på en pringlesboks. 

  Fikk somla meg ut til å ta noen antrekksbilder. Haha, må le av det trynet jeg fikk da jeg skvatt av noen lyder akkurat i det bildet ble knipset. Ellers vil jeg bare minne deg på konkurransenmed den superkule personlige almanakken (annonselenke) til premie - perfekt nå som et nytt semester starter opp og sommerferien er over for arbeidsfolka! Lykke til 

  33

  To fine høst-antrekk

  Nå som vi begynner å gå sakte men sikkert mot høst, tenkte jeg å vise deg noen forskjellige antrekk jeg synes er veldig fine nå som varmen begynner å ta av, og det kanskje ikke lenger bare er oppholdsvær. Jeg vet det er flere steder hvor det fortsatt er nydelig sommervær, men vi er ikke alle like heldige. Selv har jeg opplevd drittvær og torden de siste dagene. Sånn er det å flytte til Oslo fra sørlandsidyllen! Det kan jo ikke bare være positivt, vel?

  Fall's coming up

  Noe som falt i smak? Hvilket plagg likte du best? 

  Ha en flott dag videre, og kos deg masse! ♥

  21

  Gode nyheter

  På dager hvor jeg er sliten og ikke har så mye å gjøre, elsker jeg å kikke rundt på nett etter nye butikker og nye skatter. I går kom jeg over en ny side med masse søte klær, smykker og bagger. Ettersom de nesten bare hadde strl M, ble det dette smykket som ble med  meg hjem.


  Synes det var så enkelt, men nydelig. Har lenge sett etter et slikt smykke. De hadde kjempemange fine og enkle smykker der, det er virkelig verdt en titt! Du finner siden her.


  Ser ut til at jeg må holde meg hjemme i dag, i og med at jeg ikke er helt i form. Veldig kjedelig. Uansett, tilbake til overskriften - bloggen har blitt mer og mer populær i det siste, noe som er kjempegøy! Er alltid gøy med resultater og positiv tilbakemelding når man legger mye arbeid i noe. I denne sammenheng har jeg fått flere sponsorer, noe som betyr at jeg kan glede deg med konkurranser i forhåpentligvis nærmeste framtid. Jippi!

  Hva er din plan for dagen?

  15

  Tomorrows

  I morgen starter rutinene for meg igjen, da jeg skal ta et tegnekurs på høyskolen jeg skal begynne på. Kjenner det er litt blannede følelser når det kommer til denne uken, men det blir spennende å lære noe nytt - noe jeg interesserer meg for - og møte nye mennesker. Det er jo alltid litt rart å komme til et helt nytt og fremmed sted, og selv om jeg elsker å møte nye mennesker og prøve nye ting, er det alltid litt nerver også. Siden jeg starter allerede 08:15 blir det nok ikke tid til noe innlegg i morgen, men vi får se hvordan det blir.

  Siden det ikke er så mye å finne på, på disse søndagene - og jeg ikke har så veldig god tid i morgen - fant jeg like så godt fram klær til i morgen. En liten sneak peak på "dagens antrekk". Ellers så holder jeg på med et lite sminke-innlegg til dere, hvor jeg viser min daglige make-up. Er dette noe som kunne falt i smak?

  Minner også på linkerunden jeg har gående, som dere finner her. Husk også og lese kravene for den lille "konkurransen".

  Ha en fin søndag videre kjære leser! ♥

  10

  Dagens
  Kjenner jeg begynner å bli litt lei av å ikke har kamera.. Kan nesten ikke vente med å få penger, så jeg endelig kan få tatt lit ordentlige bilder!

   

  13

  Gårsdagens

  I går var jeg faktisk flink og fikk akt meg opp av senga og ut døra for å ta litt bilder (jeg gredde til og med håret, noe som er et herk om morningen!) også glemte jeg helt og poste det. Var så opptatt med alt annet og med å poste de andre innleggene, så det ble helt glemt ut. Ellers var gårsdagen en deilig og avslappene dag, med god mat og hjemmekos - som alle andre dager. Livet er herlig! Vi fikk besøk litt utover kvelden, koste oss og så film. 

  I dag blir det vel og slappe av igjen, spise litt mer og daffe enda litt mer. Blir en prøvelse og skulle våkne 06:30 hver dag i en uke, når det så og si er da jeg har kommet meg i seng disse ukene. Sånn er det når jeg må sitte å vente på kjæresten som aldri blir trøtt og ikke vil sitte oppe alene! Er koselig også da :)  Ha en strålende dag! ♥

  8

  Dagens

  I dag startet jeg dagen som alle dager: seint. Kjenner jeg gleder meg til å begynne med rutiner igjen slik at jeg ikke vaser bort dagene med å sove. Er jo ikke rart jeg blir ødelagt hele dagen og bare slækker på sofaen og halvsover i armen til kjæresten. Haha. Uansett, jeg fikk akt meg ut og tatt litt bilder, gikk en tur på butikken, og det er i grunn dagen i dag.  Kommer et innlegg i morgen tidlig med litt skjønnhetstips, og har også planlagt og dele en oppskrift til om det er noe interesse for det?

  Ha en fin kveld videre kjære leser! ♥

  10

  Fire gule gleder de siste ferieukene

  Nå skal vi straks til byen for å kjøpe inn litt skolesaker til tegnekurset som begynner allerede neste uke. Kan ikke tro at ferien snart allerede er ferdig. Skal bli gøy og få kommet i gang, det må jeg innrømme. Starte et nytt kapittel, møte nye folk. Jeg ser virkelig fram til dette studieåret. 
  Her har jeg funnet fire nydelige kjoler i favorittfargen min, for å feire de siste ukene av ferien.
  yellow, my dearest fellow

  Nr. 1 / Nr. 2 / Nr. 3 / Nr. 4 

  Hva skal dere til høsten? ♥

  10

  Dagens

  Puuh, det er så varmt! Skulle tro det ble litt mer behagelig varme ettersom skyene har kommet og gradestokken sunket, men der tok jeg rimelig feil. Det er fortsatt like klamt og varmt i lufta, og jeg kjenner svetten pipler i panna og på haka. Det var ikke mer enn jeg hadde tatt outfitbildene litt tidligere i dag at jeg innså at det ikke var en god idé. Da var det på med shorts og av med cardigan. 
  Nå sitter jeg og stapper i meg en boks tikka masala, ettersom kjæresten aldri blir sulten før klokken nærmer seg midnatt, halleluja. Etterpå kommer det som sagt ut en oppskrift til, så om du er interessert er det bare og holde seg oppdatert! Ha en ellers fin dag kjære leser. 

  Hva har du har gjort i dag? ♥

  12

  Noen sommerfavoritter

  Jeg begynner å kjenne på livet som student, og jeg må si det er helt fantastisk! Det å endelig få komme seg litt bort, bo i egen leilighet og nyte et litt mer selvstendig liv er midt i blinken for meg. Det eneste som er noe å si på, er lommeboka. Det er så ufattelig kjedelig å ikke lenger ha råd til det jeg ønsker meg av klær og dill-dall, men heller må bruke pengene på leie og mat. Selv om jeg heller bruker pengene mine på god mat enn nye klær. 

  Som jeg alltid gjør når det har gått litt for lang tid mellom forrige shoppingrunde, surrer jeg rundt på nettet for å finne alt jeg vil ha. Her er noen av favorittene mine som også er til overlevende priser:

  Dette antrekket passer like godt dag kveld, og jeg ser i grunn for meg dette som et typisk syden-antrekk, om dere skjønner hva jeg mener? Den tropiske kjolen er min favoritt.

  Tropical dream

  Tropisk kjole, 260 NOK / Cardigan 380 NOK / Sandaler 1.160 NOK / Armbånd 87 NOK / Halskjede 420 NOK / Leppestift 215 NOK

   

  Her er det en litt annen stil igjen, men fortsatt like nydelig.

  Beach night

  Skjørt 235 kr / Sandaler 250 kr / Topp 140 kr / Blomsterkrans 150 kr / Solbriller 2.585 kr

   

  Dette er er min personlige favoritt. Kimonoen synes jeg er spesiell fin, noe dere ser bedre om dere trykker inn på linken. Ikke bare er selve antrekket herlig, men alle artiklene er jo rasende billig og har også en overkommelig fraktpris, starter på kr 0!!

  happy pastel

  Kimono 130 kr / Shorts 125 kr / Topp 99 kr / Sandaler 175 kr / Øredobber 125 kr

   

  Hva synes dere om antrekkene? Noen som falt i smak?

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits