• Martine Sophie

  50

  Konkurranse!

  // Annonse


  KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!  Hei kjære leser! ♥

  Jeg har enda ikke hatt en konkurranse på bloggen, og siden jeg elsker å glede andre er jeg kjempeglad for at jeg i samarbeid med personligalmanakk.com, får lov til å gi ut en almanakk til én heldig leser. Hvis du ikke har hørt om - eller vil se mer/ få inspirasjon - anbefaler jeg deg å ta en titt innom sidene dems på sosiale medier. Det som også er litt kult, og ikke minst annerledes, er at de har kommet på snapchat! Det høres kanskje litt rart ut, men om du adder dem der kan du få unike tilbud og innhold du ikke får se andre steder. Du finner dem på instagram (@personligalmanakk), snapchat (persalmanakk) og facebook HER. Du må gjerne følge dem på et eller flere sosiale medier - men dette er ikke et krav for konkurransen.

  Om du kke er helt sikker på hva en almanakk er, eller hva som er så spesielt med denne, ta en titt nedenfor:

  personligalmanakk.com går det an å lage sin helt egen almanakk, altså en planlegger. Enten du vil bruke den til å skrive ned avtaler, bruke den som treningsdagbok, matdagbok, til skole eller jobbrelaterte forhold, passer den utmerket. De har til og med en egen almanakk tilpasset russ (A5-format). Den er jo perfekt nå, siden russetiden og planlegging av russetiden som regel allerede starter nå (min startet allerede første uka i 3. klasse, hehe). Det som også er så fint med denne planleggeren, er at du kan designe den så og si akkurat som du vil. Det er jo mye gøyere å bruke noe praktisk når det også er fint og personlig, og når du har laget den selv. Ikke sant? En annen ting som også er så greit med denne, er at den starter på akkurat den måneden du vil! Det finnes jo ikke noe så kjedelig som å få en sånn fin ting, også kan man kanskje bare bruke den ut 2014. Du kan velge akkurat hvilken måned den skal begynne i, og så varer den i et år etter det. Det er også mulig å fikse på designet inni.

  Hvis dette hørtes ut som noe du kunne tenke deg selv, eller kanskje gi bort til en venn, er dette hva du må gjøre for å bli med:

  • Lik dette innlegget ved å trykke på "Liker-knappen" i bunnen av innlegget.
  • Kommenter at du har likt og få med navn og mail-adresse slik at jeg enkelt kan kontakte vinneren.

  Enklere blir det ikke! Det som er så fint, er at alle kan delta - blogg eller ikke!

  Dere har helt sikkert sett at det er flere bloggere som har liknende konkurranse gående - hvor man kan vinne en personlig almanakk. Om du allerede er med i en slik konkurranse, fortvil ikke. Doble heller sjansene dine til å vinne denne nydelige og praktiske almanakken.

  #personligalmanakk #konkurranse #vinn #giveaway


  Jeg trekker ut én heldig vinner i løpet av helgen. Siden jeg reiser til Gran Canaria til fredag, kan jeg ikke helt love hvilken dag det blir. Masse lykke til!!♥

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits