• Martine Sophie

  32

  Back to school - fyll sminkepungen billig

  //Affiliate

  Hei kjære leser! ♥

  Jeg vet det er mange av leserne mine som er veldig opptatt av sminke, og som likte godt innlegget jeg la ut om hverdagssminken min. Derfor tenkte jeg og anbefale favorittsminken min, som jeg også nevnte i sminke-innlegget; makeupmekka.

  Denne sminken er utrolig god til min hud og holder hele dagen. Sminken verken drysser eller skjoller, og det beste av alt - den er superbillig. De har hele tiden masse gode tilbud, salg osv, noe som passer oss studenter veldig godt. De har et stort utvalg med kjempegode produkter. Nå som skolen snart begynner for de fleste, er det jo alltids greit og få fylt opp sminkepungen.

  Trykk på bildene for å komme til tilbudene  Sjekk de prisene da!
  Det som også er så greit, er at de som regel har "try me"-produkter, hvor du får et produkt helt gratis. Dette gjør de for at du skal tørre å teste ut de fantastiske produktene dems. Ikke dumt.

  Har du prøvd makeupmekka før? Hva synes du om de? ♥

  41

  Dagens

  Topp - Goddiva // Skjørt - Nelly // Sko - Sheinside

  Nå satt jeg meg endelig ned i sofaen etter å ha vasket og ryddet hele leiligheten sammen med kjæresten. Utrolig deilig å ha gjort det, slik at vi kan komme hjem til en skinnende ren leilighet om en ukes tid. Nå blir det bare noen spisoder med breaking bad før jeg må pakke ferdig. Kan nesten ikke vente med å reise, kjenner det skal bli godt å komme litt bort før jeg begynner på skolen.

  Hva har du gjort i dag? ♥


  Minner også på konkurransen du finner her

  33

  A place for my brilliant ideas

  En ting dere kanskje ikke visste om meg, er at jeg elsker å skrive. Jeg elsker å formulere tankene mine til setninger, fantasere meg bort og leve meg inn i en helt annen verden. Enten om jeg skriver realistisk eller fiksjon, er det en terapi uten like. En annen ting om meg, er at jeg i grunn er veldig "old-fashion" av meg også. Jeg skriver heller for hånd, enn på pc - om jeg ikke skriver lengre tekster, vel og merke. Derfor gikk jeg til innkjøp av en utrolig søt liten notatbok - for my brilliant ideas.

  Liker du å skrive? ♥


  Jeg vil også minne om konkurransen som du finner HER

  38

  Dagens

  Merker dagene er litt korte når jeg plutselig sitter 6 timer på skolebenken, og starter ikke dagen ordentlig før jeg kommer hjem. Føles som om jeg kommer hjem, spiser og så må jeg legge meg igjen. Derfor har jeg heller ikke gjort så mye i dag, annet enn å lage en nydelig middag - mat smaker tusen ganger bedre når man er sliten - og slappet av med de siste episodene av pretty little liars. Tok meg en powernap og nå sitter jeg og knasker på en pringlesboks. 

  Fikk somla meg ut til å ta noen antrekksbilder. Haha, må le av det trynet jeg fikk da jeg skvatt av noen lyder akkurat i det bildet ble knipset. Ellers vil jeg bare minne deg på konkurransenmed den superkule personlige almanakken (annonselenke) til premie - perfekt nå som et nytt semester starter opp og sommerferien er over for arbeidsfolka! Lykke til 

  50

  Konkurranse!

  // Annonse


  KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!  Hei kjære leser! ♥

  Jeg har enda ikke hatt en konkurranse på bloggen, og siden jeg elsker å glede andre er jeg kjempeglad for at jeg i samarbeid med personligalmanakk.com, får lov til å gi ut en almanakk til én heldig leser. Hvis du ikke har hørt om - eller vil se mer/ få inspirasjon - anbefaler jeg deg å ta en titt innom sidene dems på sosiale medier. Det som også er litt kult, og ikke minst annerledes, er at de har kommet på snapchat! Det høres kanskje litt rart ut, men om du adder dem der kan du få unike tilbud og innhold du ikke får se andre steder. Du finner dem på instagram (@personligalmanakk), snapchat (persalmanakk) og facebook HER. Du må gjerne følge dem på et eller flere sosiale medier - men dette er ikke et krav for konkurransen.

  Om du kke er helt sikker på hva en almanakk er, eller hva som er så spesielt med denne, ta en titt nedenfor:

  personligalmanakk.com går det an å lage sin helt egen almanakk, altså en planlegger. Enten du vil bruke den til å skrive ned avtaler, bruke den som treningsdagbok, matdagbok, til skole eller jobbrelaterte forhold, passer den utmerket. De har til og med en egen almanakk tilpasset russ (A5-format). Den er jo perfekt nå, siden russetiden og planlegging av russetiden som regel allerede starter nå (min startet allerede første uka i 3. klasse, hehe). Det som også er så fint med denne planleggeren, er at du kan designe den så og si akkurat som du vil. Det er jo mye gøyere å bruke noe praktisk når det også er fint og personlig, og når du har laget den selv. Ikke sant? En annen ting som også er så greit med denne, er at den starter på akkurat den måneden du vil! Det finnes jo ikke noe så kjedelig som å få en sånn fin ting, også kan man kanskje bare bruke den ut 2014. Du kan velge akkurat hvilken måned den skal begynne i, og så varer den i et år etter det. Det er også mulig å fikse på designet inni.

  Hvis dette hørtes ut som noe du kunne tenke deg selv, eller kanskje gi bort til en venn, er dette hva du må gjøre for å bli med:

  • Lik dette innlegget ved å trykke på "Liker-knappen" i bunnen av innlegget.
  • Kommenter at du har likt og få med navn og mail-adresse slik at jeg enkelt kan kontakte vinneren.

  Enklere blir det ikke! Det som er så fint, er at alle kan delta - blogg eller ikke!

  Dere har helt sikkert sett at det er flere bloggere som har liknende konkurranse gående - hvor man kan vinne en personlig almanakk. Om du allerede er med i en slik konkurranse, fortvil ikke. Doble heller sjansene dine til å vinne denne nydelige og praktiske almanakken.

  #personligalmanakk #konkurranse #vinn #giveaway


  Jeg trekker ut én heldig vinner i løpet av helgen. Siden jeg reiser til Gran Canaria til fredag, kan jeg ikke helt love hvilken dag det blir. Masse lykke til!!♥

  26

  Vinneren av linkerunden

  • Publisert 06.08.2014 klokka 17:06
  • Kategori: Blogg

  Jeg må bare beklage at det tok lenger tid enn forventet, men nå har jeg endelig trukket vinneren. Det var kjempe mange fine og gode blogger, men til slutt måtte det bli kun to.


  Emilie er en superherlig moteblogger som har en blogg proppet med sminke, mote og skjønnhetsinspirasjon. Denne bloggen er virkelig verdt og ta en titt på (trykk på bildet). 


  Janne sin blogg er perfekt for deg som liker en blogg med masse inspirasjon, variasjon og nydelige bilder. I tillegg til dette skriver hun også utrolig bra og legger mye arbeid i bloggen sin. 

  Gratulerer til de to herlige bloggerne - og til dere som dessverre ikke vant, fortvil ikke! Det kommer nok en linkerunde til snart, og da er det bare å melde seg på igjen! Som sagt: det var et vanskelig valg. Når det er sagt kommer det også en konkurranse i løpet av kveldingen, så da er det bare å følge med! Ha en fin dag videre, så lenge ♥

  10

  Oppdatering: portrett

  • Publisert 06.08.2014 klokka 10:43
  • Kategori: Hverdag

  Nå er jeg tilbake på skolebenken, og i dag lærer vi mer om portrett tegning, ikke helt min sterkeste side. Må le litt av resultatet mitt, men overraskende bra til å være meg! Må jo si at jeg fikk litt hjelp av læreren, da! Nedenfor ser du resultatet mitt når jeg tegnet sidemannen og hun tegnet meg. Ser du hvem som er meg??


   

  Ellers kommer vinneren av linkerunden senere i dag, ettersom jeg ikke var i form i går, så det ble ikke gjort. Jeg har også en liten giveaway på gang, som kommer i løpet av dagen, så stay tuned.

  #konkurranse #giveaway #linkerunde #link #blogg

  33

  To fine høst-antrekk

  Nå som vi begynner å gå sakte men sikkert mot høst, tenkte jeg å vise deg noen forskjellige antrekk jeg synes er veldig fine nå som varmen begynner å ta av, og det kanskje ikke lenger bare er oppholdsvær. Jeg vet det er flere steder hvor det fortsatt er nydelig sommervær, men vi er ikke alle like heldige. Selv har jeg opplevd drittvær og torden de siste dagene. Sånn er det å flytte til Oslo fra sørlandsidyllen! Det kan jo ikke bare være positivt, vel?

  Fall's coming up

  Noe som falt i smak? Hvilket plagg likte du best? 

  Ha en flott dag videre, og kos deg masse! ♥

  21

  Gode nyheter

  På dager hvor jeg er sliten og ikke har så mye å gjøre, elsker jeg å kikke rundt på nett etter nye butikker og nye skatter. I går kom jeg over en ny side med masse søte klær, smykker og bagger. Ettersom de nesten bare hadde strl M, ble det dette smykket som ble med  meg hjem.


  Synes det var så enkelt, men nydelig. Har lenge sett etter et slikt smykke. De hadde kjempemange fine og enkle smykker der, det er virkelig verdt en titt! Du finner siden her.


  Ser ut til at jeg må holde meg hjemme i dag, i og med at jeg ikke er helt i form. Veldig kjedelig. Uansett, tilbake til overskriften - bloggen har blitt mer og mer populær i det siste, noe som er kjempegøy! Er alltid gøy med resultater og positiv tilbakemelding når man legger mye arbeid i noe. I denne sammenheng har jeg fått flere sponsorer, noe som betyr at jeg kan glede deg med konkurranser i forhåpentligvis nærmeste framtid. Jippi!

  Hva er din plan for dagen?

  9

  Oppdatering fra tegnekurs

  • Publisert 05.08.2014 klokka 00:23
  • Kategori: Hverdag

  I dag har jeg som sagt vært på første del av tegne-kurset. For dere som er interesserte, er dette et kurs i tegning, form og farge for studenter som skal begynne på Norges kreative høyskole og ikke har noe erfaring med tegning o.l fra før av. Det var veldig spennende, men også veldig basic - det vil si at det ble veldig mye repitisjon fra vgs, ettersom jeg gikk på medier og kommunikasjon.

  Det begynte med et mini-foredrag om farger og lys, og deretter en del malingsøvelser med de forskjellige fargene - primær-, sekundær- og tertiærfargene. Her ser dere litt bilder fra øvelsene:  Her skulle vi klippe ut noen farger vi likte (de små firkantene) og mikse nøyaktig lik farge av primærfargene (gul, blå, rød) + hvitt. Det var faktisk mye vanskeligere enn man skulle ha trodd.  Har du vært på tegnekurs før? Er det noe du kunne tenkt deg? 

  21

  Min hverdagssminke

  • Publisert 04.08.2014 klokka 18:02
  • Kategori: Skjønnhet

  Skjønte at det var flere lesere som var interessert i et sminke-innlegg, hvor jeg viser det jeg bruker av hverdagssminke. Det varierer jo selvfølgelig fra dag til dag hva jeg bruker - noen dager øyenskygge, andre dager ikke. Noen dager rød leppestift, andre dager rosa. 

  Jeg må også si at jeg har blitt helt hekta på makeup mekka sine produkter. De har så innmari mange gode produkter som passer perfekt til min hud, og ikke minst har de en veldig respektabel pris. Det er virkelig å anbefale! Uansett, her får dere se hvordan sminke jeg bruker daglig:
  Videre må jeg også si at første dagen på "tegning, form og farge-kurset" er overstått, og nå sitter en sliten, men fornøyd jente i sofaen. Det var koselig å møte så mange nye mennesker, og lære en del om farger, lys osv. Det føltes litt som barnehagen der vi alle satt med hver vår pensel og malte rundinger og blandet mange forskjellige - både fine og stygge - farger. Blir spennende i morgen når vi skal lære mer om farger, men også om tegning. Jeg kan legge et lite innlegg om det, med bilder fra dagen, om du er interessert?

  Ha en fin kveld videre ♥

  16

  Sneakpeak

  • Publisert 03.08.2014 klokka 21:51
  • Kategori: Hverdag

  Nå sitter jeg og holder på med sminke-innlegget til dere, som jeg regner med at vil komme ut i morgen tidlig en gang. Straks skal jeg hoppe i dusjen, og ha en aldri så liten søndags-spa for meg selv, for jeg hopper til køys og gjør meg klar til den "store" dagen i morgen. Har også en linkerunde på gang, om du ikke har fått med deg det - den finner du HER


  Ha en fin kveld videre kjære leser, god natt! ♥

  15

  Tomorrows

  I morgen starter rutinene for meg igjen, da jeg skal ta et tegnekurs på høyskolen jeg skal begynne på. Kjenner det er litt blannede følelser når det kommer til denne uken, men det blir spennende å lære noe nytt - noe jeg interesserer meg for - og møte nye mennesker. Det er jo alltid litt rart å komme til et helt nytt og fremmed sted, og selv om jeg elsker å møte nye mennesker og prøve nye ting, er det alltid litt nerver også. Siden jeg starter allerede 08:15 blir det nok ikke tid til noe innlegg i morgen, men vi får se hvordan det blir.

  Siden det ikke er så mye å finne på, på disse søndagene - og jeg ikke har så veldig god tid i morgen - fant jeg like så godt fram klær til i morgen. En liten sneak peak på "dagens antrekk". Ellers så holder jeg på med et lite sminke-innlegg til dere, hvor jeg viser min daglige make-up. Er dette noe som kunne falt i smak?

  Minner også på linkerunden jeg har gående, som dere finner her. Husk også og lese kravene for den lille "konkurransen".

  Ha en fin søndag videre kjære leser! ♥

  24

  Vil du bli linket?

  • Publisert 03.08.2014 klokka 15:59
  • Kategori: Blogg

  Det er ikke alltid jeg har sjanse til å lese alle bloggene til leserne mine, men jeg vet det er mange dyktige og inspirerende blogger der ute - derfor tenkte jeg å ha en aldri så liten linkerunde.  Det eneste du trenger å gjøre, er å linke facebook-siden min her og kommentere dette innlegget. Dere må også gjerne dele innlegget på facebook eller deres blogg, men dette er valgfritt. Om dere ikke har egen blogg, eller leser en annen blogg som dere synes fortjener litt annerkjennelse - skriv gjerne ned den bloggen også. Masse lykke til!

  #konkurranse #link #blogg #premie #facebook

  Jeg velger ut 2 blogger til tirsdag

  Vil du bli linket? ♥ (husk kravene)

  35

  Morgenstund har gull i munn

  • Publisert 03.08.2014 klokka 09:37
  • Kategori: Hverdag

  Jeg lurer på hvor mange ganger den overskriften har blitt brukt på forskjellige blogger? Haha.. men det ligger jo noe i det, gjør det ikke? Selv om det er ufattelig deilig å sove lenge, ligge å dra seg i senga til det nærmer seg ettermiddagen, er det fortsatt ingenting som slår det å stå opp tidlig, ta seg en kopp kaffe og surfe litt på nettet. Det er en spesiell atmosphære om morningen når man sitter i stuen helt alene med kaffekoppen, kanskje leser litt nyheter, blogger, osv. Det er så rolig, så lyst. Spesielt deilig er det faktisk om man sitter helt alene.   Hva synes du om morningene? Er du enig? 

  Ha en strålende dag ♥

  47

  Hva er din instagram?

  Jeg har sånne perioder når det kommre til instagram. Av og til er jeg kjempeaktiv, mens andre ganger er det helt dødt. Nå er jeg på den perioden hvor jeg poster hele tiden og blar nedover helt til det ikke går lenger. Det er så mange inspirerende instagramkontoer, og jeg er på jakt etter flere. Derfor må du gjerne kommentere din instagramkonto eller en konto du finner inspirerende.

  Her er en liten sneakpeak på min konto @mhartine. Du må gjerne følge meg, da blir jeg glad! Ha en fortsatt fin kveld♥

  Hva er din instagram-konto?

  40

  Bilder av leiligheten

  • Publisert 02.08.2014 klokka 18:25
  • Kategori: Interiør

  Jeg fikk et spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne legge ut bilder av leiligheten, så da tok jeg noen bilder og la sammen et lite innlegg. Blir ikke så bra bilder som ønsket, siden jeg bare har ipaden og knipse med for tiden, men det får gå foreløpig. 

  Her er litt av kjøkkenet våres. Har endel mer skapplass og kombiskap, men det ble det ikke noe bra bilde av. Under ser dere månedsplanen vi har hengende på kjøleskapet, som er helt genial for å skrive opp små notiser, klistre på lapper osv :)  Her er sofrakroken min  Og resten er kjærestens. Urettferdig, eller hva??

  Her er mitt lille hobbyhjørne.

  Må bare nok en gang beklage bildekvaliteten, og får håpe jeg snart får fatt i et kamera, så det kan bli litt gøyere å vise dere ting. 

  Som dere ser er ikke leiligheten særlig stor, men passer perfekt for oss to. Vi har også et lite bad og et lite soverom, men det var så bomba nå, at det får vi ta en annen gang heller. Det er for så vidt ikke så spennende heller. Håper dette var en grei oversikt :)

  Ha en fin kveld videre, kjære leser ♥

  10

  Dagens
  Kjenner jeg begynner å bli litt lei av å ikke har kamera.. Kan nesten ikke vente med å få penger, så jeg endelig kan få tatt lit ordentlige bilder!

   

  13

  Gårsdagens

  I går var jeg faktisk flink og fikk akt meg opp av senga og ut døra for å ta litt bilder (jeg gredde til og med håret, noe som er et herk om morningen!) også glemte jeg helt og poste det. Var så opptatt med alt annet og med å poste de andre innleggene, så det ble helt glemt ut. Ellers var gårsdagen en deilig og avslappene dag, med god mat og hjemmekos - som alle andre dager. Livet er herlig! Vi fikk besøk litt utover kvelden, koste oss og så film. 

  I dag blir det vel og slappe av igjen, spise litt mer og daffe enda litt mer. Blir en prøvelse og skulle våkne 06:30 hver dag i en uke, når det så og si er da jeg har kommet meg i seng disse ukene. Sånn er det når jeg må sitte å vente på kjæresten som aldri blir trøtt og ikke vil sitte oppe alene! Er koselig også da :)  Ha en strålende dag! ♥

  12

  En herlig avslutning på en fin dag

  • Publisert 01.08.2014 klokka 23:24
  • Kategori: Hverdag

  Har du hatt en fin dag? ♥

  27

  Skjønnhetstipsene du ikke har tenkt på

  • Publisert 01.08.2014 klokka 16:30
  • Kategori: Skjønnhet

  Kom nettopp over en artikkel med noen helt geniale og uvanlige skjønnhetstips man kanskje ikke tenker på. Jeg tenkte jeg skulle teste ut noen av disse, og ville derfor dele disse tipsene med dere, men har lagt til min egen vri og noen egne tips også. Den originale artikkelen kan dere finne her

  NR.1 - VARM OPP VIPPETANGEN I BH'EN

  Jepp, du leste riktig. Om du legger vippetangen noen minutter i bh'en eller varmer den noen sekunder med en hårføner (passer perfekt om du har litt dårlig tid) skal den krølle vippene dine både lettere og bedre.

  NR.2 - PUDRE LEPPESTIFTEN PÅ PLASS

  Mange vet kanskje at det lønner seg og legge f.eks. et tørk av toalettpapir mellom leppene og knipe de sammen, slik at litt av leppestiften smitter over på papiret. Dette gir leppene en mer naturlig look. Et annet tips, er og legge et tørk foran leppene og pudre med gjennomsiktig pudder over. Dette skal gjøre at leppestiften fester seg bedre til leppene og du slipper at den gnis utover eller fester seg til tennene.

   NR. 3 - HVORDAN LEGGE CONCEALER?

  Dette er noe jeg personlig har syntes vært veldig vanskelig, siden det er forskjellige måter som passer forskjellige hudtyper osv. Jeg har for eksempel alltid slitt med blå ringer under øynene og ofte litt poser. Da er det lurt og legge concealeren som en trekant under øynene, fyll med litt mer concealer om det trengs og klem det forsiktig utover, pass på å ikke gni det utover. Helst bruk en børste også. 

  Edit: Fikk en kommentar fra en leser med et godt tips - Eg godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (Svamp) det har blitt en reddning for meg og syness det er enda enklere enn sminke børste da jeg føler det ofte ender med at jeg drar alt rundt :P - bloggen hennes finner dere her  NR.4 - TØRRSJAMPO

  Mange jenter er veldig opptatt av håret sitt, inkludert meg selv. Det finnes mange tips for å skåne håret fra og bli tørt frissete. Mange gjør den feilen at de dusjer håret altfor ofte med sjampo og balsam, noe som fort kan ødelegge håret. Faktisk, i følge  Isabell S. Calderon, daglig leder hos Hendrix Hair på Frogner, trenger man ikke dusje håret mer enn én gang i uken. Personlig foretrekker jeg og dusje håret er enn det, men om man har litt dårlig tid en dag, kan man i stedet bruke tørrsjampo. Finner man den riktige tørrsjampoen ser håret nyvasket og bra ut, man sparer tid og ikke minst; det skåner både hår og hodebunn. 

  Hvis du er en av dem som sliter med flatt hår, kan du f.eks. spraye litt tørrsjampo i håret før du legger deg. Når man beveger og gnir seg opp mot puten når man sover, gjør dette at man våkner opp med volum i håret og du har heller ikke de typiske hvite flekkene i hodebunnen etter sprayen. 
  NR 5. - FYLDIGE OG LENGRE VIPPER

  Denne er kanskje ikke så ny, men for dere som ikke har hørt det før: babypudder  og mascara er mirakelmiksturen for fyldige vipper. De fleste jenter drømmer om fyldige, lange vipper for en sexy look, og ved hjelp av litt babypulver skal man få akkurat det. Legg et lag med mascara som vanlig og bruk en q-tips for å smøre litt babypulver utover vippene, fra rot til spiss. Før på nok et lag med mascara, og ta-daa - fyldige og lengre vipper.

  Et annet godt tips er å bruke et bankkort eller et annet slags kort til å dra opp og stramme øyelokket, slik at du kommer frem helt inn ved rota med børsten.

  NR. 6 - DOBBELSJEKK I BILSPEIL

  Når du er ferdigsminket om morningen, ta en dobbelsjekk i bilspeil eller lommespeilet når du går til bussen. I utelyset ser du mye tydeligere eventuelle feil du kan ha begått. Det er fort gjort å ikke se skjoller eller små hår som slapp unna pinsetten i det gule lyset på badet. 

  NR. 7 - NÅ ER STOPP MED NEGLELAKKSØL

  Er du akkurat som meg; elendig til å ta på neglelakk uten å søle på utsiden av neglene? Et genialt tips er å smøre litt leppepomade rundt neglene før du skal føre på neglelakken. Om du nå søler kan du bare dra det vekk med en q-tips på grunn av fettet i leppepomaden. Utrolig smart!

  NR. 8 - LEI AV MASCARA SOM TØRKER INN FOR FORT?

  Om mascaraen din har tørket, finnes det nå et triks for å gi den nytt liv. Kok opp litt vann og la mascaratuben stå i vannet i minst 5 minutter. Det varme vannet mykgjører mascaraen og vil også fjerne eventuelle klumper.

  __________________________________________________________________________________________________________

  Jeg har som sagt ikke fått prøvd alle disse tipsene, men har tenkt og få testet de ut i løpet av de neste ukene, og kan eventuelt holde dere oppdaterte, om det er interesse for det? Noen av tipsene har jeg kommet med personlig og har erfaring med fra før. 

  Prøvd noen av tipsene før? Har dere noen litt uvanlige skjønnhetstips?

  Ha en fin fredag videre ♥

  8

  Dagens oppskrift

  • Publisert 01.08.2014 klokka 14:20
  • Kategori: Oppskrifter

  Her kommer oppskriften på gårsdagens måltid. Vi pleier alltid å lage mat til 4 personer, da blir vi som regel stappmette begge to, men denne gangen hadde det holdt leenge med 2 porsoner. Nå har vi jo en stor boks med restemat da, så er jo i grunn like greit. Da sparer vi litt penger også. Retten var nydelig, spesielt for meg som elsker grønnsaker, men om du er mer glad i kylling ville jeg tatt oppi et par fileter til.

  Dette trenger du:

  • 2 stk kyllingfilet i biter
  • 1-2 stk rødløk
  • 1 paprika 
  • ½ - 1 stk squash
  • 2 stk søtpotet
  • 2 stk tomater
  • 2-4 båter hvitløk
  • 1 glass ferdig sweet 'n sour
  • 1 ss tørket basilikum eller timian

  Dette var for 4 porsoner (+2 paprika).

  Dette gjør du:

  Sett ovnen på 200 grader. Skjær alle grønnsakene i biter og legg de i en ildfastform sammen med kyllingbitene. Hell sweet and sour- sausen over og bland godt. Strø over urter, salt og pepper, og sett inn i midten av ovnen. La de stå i 20-40 minutter, til kyllingen re gjennomstekt. Dette serveres med riss eller baguetter.


  Dette var en lettvint og nydelig rett med masse gode grønnsaker. Om det er noen grønnsaker du ikke liker er det lett og bytte disse ut med andre, eller rett og slett bare droppe de. 

  Har dere smakt retten før?

  Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014
  Martine Sophie

  Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er 19 år gammel og kommer fra en liten by på sørlandet, men er nå bosatt i Oslo for å studere interiør til høsten. Her på bloggen vil det bli litt forskjellige innslag av min hverdag, mat, interiør og helt sikkert litt mote. Kontakt: martinesophie@outlook.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits